öZgE_gÜlÇiN Isınan Üyecixx

Mesaj Sayısı: 228 Yaş: 15 Nerden: $$$$$AnKaRa$$$$$ İş/Hobiler: dans Lakap: gülçinci Sitemis GuseL mi ?: ewt Référans/Tavsiyé Edén?: çağla*m ÖzeL KuLLanıcı Başlığın: gülçinci manyaq Sitemise Kaç Puan Veriyosun ?: Kayıt tarihi: 25/01/09
 | Konu: PeLiN KaRaHaNıN Şu AnKi OtUrDuĞu Ev!! Ptsi Ocak 26, 2009 2:53 pm | |
| Arkadaşlar Pelin Karahan İstanbul'da, Avrupa Yakasında Nişantaşı semtinde, Topağacı denen yerde oturuyormuş |
|
PeLoshcu Melike ღ°•.♥.•°ღPeLosh'cu Admncixx ღ°•.

Mesaj Sayısı: 301 Yaş: 14 Nerden: istanbul İş/Hobiler: dans Lakap: BöqüRtLén Sitemis GuseL mi ?: SüpeR (: Référans/Tavsiyé Edén?: Ben YapTim (: ÖzeL KuLLanıcı Başlığın: Her Yer (: Sitemise Kaç Puan Veriyosun ?: Kayıt tarihi: 13/10/08
 | Konu: Geri: PeLiN KaRaHaNıN Şu AnKi OtUrDuĞu Ev!! Çarş. Ocak 28, 2009 11:20 am | |
| (: (: (: ayRıntıLı ayRıntıLı xD SqoL cnmm _________________ Miniq FaRem Benim HayaTımın AnLamı Seni Çok SewiyoRum ... İmSami çaLmayın !!Wh!sNé*m benmmm aşkmmm seni çok seviyoRum iyqi vaRsnn bbymmm**** Seni çokkk ama çokkk sewiyorumm sendnnn wsqçmqq bile çkk ama çkk zorrBaqışLarında Senin qßi TatLı Seni Çokkkk SewiyoRumm.. Minik FaRemm |
|
öZgE_gÜlÇiN Isınan Üyecixx

Mesaj Sayısı: 228 Yaş: 15 Nerden: $$$$$AnKaRa$$$$$ İş/Hobiler: dans Lakap: gülçinci Sitemis GuseL mi ?: ewt Référans/Tavsiyé Edén?: çağla*m ÖzeL KuLLanıcı Başlığın: gülçinci manyaq Sitemise Kaç Puan Veriyosun ?: Kayıt tarihi: 25/01/09
 | Konu: Geri: PeLiN KaRaHaNıN Şu AnKi OtUrDuĞu Ev!! Çarş. Ocak 28, 2009 12:46 pm | |
| |
|
PeLoshcu Melike ღ°•.♥.•°ღPeLosh'cu Admncixx ღ°•.

Mesaj Sayısı: 301 Yaş: 14 Nerden: istanbul İş/Hobiler: dans Lakap: BöqüRtLén Sitemis GuseL mi ?: SüpeR (: Référans/Tavsiyé Edén?: Ben YapTim (: ÖzeL KuLLanıcı Başlığın: Her Yer (: Sitemise Kaç Puan Veriyosun ?: Kayıt tarihi: 13/10/08
 | Konu: Geri: PeLiN KaRaHaNıN Şu AnKi OtUrDuĞu Ev!! Çarş. Ocak 28, 2009 1:51 pm | |
| =) dewmm _________________ Miniq FaRem Benim HayaTımın AnLamı Seni Çok SewiyoRum ... İmSami çaLmayın !!Wh!sNé*m benmmm aşkmmm seni çok seviyoRum iyqi vaRsnn bbymmm**** Seni çokkk ama çokkk sewiyorumm sendnnn wsqçmqq bile çkk ama çkk zorrBaqışLarında Senin qßi TatLı Seni Çokkkk SewiyoRumm.. Minik FaRemm |
|
SeLimim_PeLinim YeNi ÜyeCixx x)

Mesaj Sayısı: 13 Yaş: 15 Nerden: SeLimimin Kalbinden İş/Hobiler: selimim ve pelinim Lakap: SeLim-PeLin KoLik Sitemis GuseL mi ?: evet Référans/Tavsiyé Edén?: internetten buldum ÖzeL KuLLanıcı Başlığın: Selim-Pelin Sitemise Kaç Puan Veriyosun ?: Kayıt tarihi: 18/07/09
 | Konu: Geri: PeLiN KaRaHaNıN Şu AnKi OtUrDuĞu Ev!! Paz Ağus. 02, 2009 10:34 am | |
| |
|